2007-01-04

Patrick Wolf - Overture


TJA! Det var ett tag sedan nu, jul och nyår har säkert hindrat de flesta. Nu hoppas jag dock vi får upp takten, och varför inte börja med den fetaste posten på länge? Patricks Wolf var aktuell här på indiemaffian med Accident & Emergency för ett tag sedan, och nu är det dags för en ny låt från albumet The Magic Position som släpps 26:e februari! Inledningen är rätt fet hörni! Lyssna!

PS: Sen är ju omslaget så jäkla läckert.



9 Comments:

At 4/1/07 15:33, Blogger andreas said...

nej. omslaget är fult! wolfs snyggaste omslag är definitivt tristan-sjuan.

 
At 4/1/07 23:19, Blogger herrn said...

omslaget är hemskt. men låten är bra!

 
At 5/1/07 02:41, Anonymous Anonym said...

Låten var ju... bäst O.o

 
At 7/1/07 19:46, Blogger BK Templet said...

En väldigt bra låt från Wolfs absolut svagaste skiva hittills. "Accident & Emergency" och "Stars" är ju naturligtvis också bra, likaså "Bluebells" i övrigt var detta för mig lite av en "Swan Lake-besvikelse": två starka spår cirkulerar ett tag, men när väl skivan kommer visar det sig att den håller en mycket lägre nivå.

 
At 8/1/07 11:00, Anonymous Anonym said...

Äntligen något nytt här i bloggen! Men dessvärre fungerar inte filen på zshare, får felmeddelandet File Not Found. Attans!

 
At 8/1/07 20:00, Blogger Unknown said...

Låten är fixad nu!!!


Jag måste säga att skivan är väldigt bra! Jag har aldrig riktigt fastnat för Lycanthropy (även om det är en bra skiva), utan mitt stora intresse för Patrick Wolf kom i och med Wind in the Wires, och The Magic Position är onekligen något som liknar Wind in the Wires mer än Lycanthropy, fast mer poppigare.

 
At 8/1/07 23:35, Blogger immelmann said...

3e bästa skivan.

 
At 11/1/07 00:09, Blogger Joakim said...

två bra låtar? titelspåret är ju helt fantastiskt. extremt dansant och glatt för att vara patrick varg. tycker hela skivan är sjukt bra.

 
At 14/1/07 14:53, Blogger BK Templet said...

Joakim: jag tycker nog inte om den dansanta och glada Putte Varg särskilt mycket, det där kan Jens Lekman få sköta! :) Hursomhelst kommer den att få indie-kidsen att skaka de håriga ett bra tag framöver!

 

Skicka en kommentar

<< Home

If you own copyright to a song posted on this site and wish for it to be removed,
please email us at indiemaffian@gmail.com and we will remove it as soon as possible.