2006-06-20

MANCHESTER BY THE SEA - LAVENDER

Christine Jewell är en verklig eldsjäl. Tillsammans med maken William Knapp driver hon Skipping Stones Records, ett mycket sympatiskt skivbolag som de själva beskriver med de blygsamma orden we're a small indie label with big ideas.
Christine bär ensam upp sitt skivbolags forum. När ingen annan svarar tenderar trådarna att bli långa monologer. Och entusiasmen stannar inte där. Skipping Stones arrangerar för tredje året i rad Popfest i oktober. Popfestivalen i New England har tidigare år gästats av band som My Favorite och Trembling Blue Stars. Bland höjdpunkterna i årets program märks The Snow Fairies, Pipas, The Besties och återförenade The Orchids.

Det är svårt att förstå att Christine även har ett vanligt jobb att gå till. På fritiden spelar Christine och William också i bandet Manchester by the Sea. De hade passat perfekt på sitt eget skivbolag men de ser ut att leta efter ett annat skivbolag som vill ge ut deras låtar. Till dess får vi nöja oss med mp3or som Lavender. Love and pop, som de själva skulle ha uttryckt det.

Titta gärna in på deras bandsida och myspace.



If you own copyright to a song posted on this site and wish for it to be removed,
please email us at indiemaffian@gmail.com and we will remove it as soon as possible.